guidebasen.dk

Hvem ringer fra 81825836?

Ukendte telefonnumre som ringer, er altid en lille smule ubehageligt. Desværre er det ikke altid en mulighed, bare at undlade at tage telefonen. Det kunne jo være noget vigtigt. Går du og venter på et opkald fra din forsikring, din læge, banken eller et job du har søgt, så er du nødt til at tage telefonen, uanset at du ikke umiddelbart kender nummeret.

Herunder kan du få et lille kig ind bag 81825836 og et par råd om hvad du kan gøre, for at undgå at blive ringet op igen.

81825836 udgiver sig for at være pensions ekspert

Umiddelbart virker 81825836 som et telefonnummer, der tilhører en pensions ekspert. Det er dog temmelig uklart hvad vedkommende præcis er ekspert i, og hvad vedkommende egentlig vil med sit opkald. Mange, der har modtaget opkald fra 81825836, har givet udtryk for at opkaldet var ubehageligt og at vedkommende ikke var til at slippe af med igen.

Nogen brugere har prøvet at ringe tilbage til nummeret. Nogen kommer ikke igennem. Andre har oplevet kortvarig musik, hvorefter telefonen bliver lagt på.

Uanset hvad 81825836 egentligt er, så er det vist ikke noget særligt seriøst.

Telemarketing er en stor butik

Telemarketing er en meget stor butik, med mange små underafdelinger. Kernen er salg via telefonen. Det kan foregå pænt og ordentligt, men det er ofte det modsatte man hører om. Aggressive sælgere, der bare vil have dig til at købe et eller andet bras.

En anden gren af telemarketing handler ikke direkte om salg, men om undersøgelser. Det kan være alt fra helt legitime undersøgelser om almene emner, som folkesundhed, grøn energi, flygtninge eller noget andet. Det kan også være forbrugerundersøgelser. 81825836 kunne godt tænkes at hører ind under den kategori.

Bloker de uønskede numre

Det eneste forsvar du har mod 81825836 og andre uønskede telefonnumre, er at blokere nummeret. Det er både træls, spild af tid og irriterende, men det er den eneste mulighed du reelt set har, for at slippe for at blive ringet op igen. Det forhindre selvfølgeligt ikke andre i at ringe. Listen med blokerede numre kan derfor hurtigt blive lang.

Rapporter 81825836 og andre uønskede numre

Der findes fine tjenester på nettet, som netop samler på oplysninger om de uønskede numre. Du kan selv tjekke et nummer på deres side, og læse hvad andre har af erfaringer med nummeret. Du kan også selv bidrage, ved at skrive dine erfaringer. På den måde hjælper du andre, med hurtigt at finde ud af om et nummer er fup, eller et helt reelt telefonnummer.

81825836 er mere irriterende end direkte farligt

81825836 ser ikke ud til at havde snydt nogen for penge, eller på anden vis. Det virker mest af alt som et irriterende telefonnummer, der egentlig bare ringer for at være træls. Hvorfor nogen gør det, er der desværre ikke et brugbart svar på. Faktum er at 81825836 er træls og at du gør bedst i, bare at blokere nummeret og glemme alt om det.