guidebasen.dk

Hvem ringer fra 30635410?

Oplever du tit problemer med svindelopkald? Det er blevet udbredt, at svindlere ringer fra bestemte numre for at prøve og snyde dig. Det kan være rigtig irriterrende hele tiden at have ukendte numre ringe og forstyrre.

Det er altid bedst, at du ikke svarer på dem, men nogle gange kan det simpelthen ikke undgås. Der er en række forskellige værktøjer, der kan hjælpe dig med identificere et mobilnummer. Et nummer såsom 30635410 er kendt for at være et fup-nummer.

Hvem ringer fra 30635410?

Det er lidt forskelligt, hvad folk rapporterer i forhold til, hvem der ringer fra nummeret. De fleste gange er det dog folk, der udgiver sig for at være en medarbejder fra Microsoft, da der vil hjælpe dig med noget teknisk i forhold til computeren.

Andre gange er der derimod blot støj på linjen eller intet lyd overhovedet. Det er derfor tydeligt, at det er svindlere, der ringer fra dette nummer. Du har derfor flere muligheder, når det kommer til dette nummer. Det er dog bedst, at du slet ikke tager telefonen eller ringer tilbage til dem. På den måde sørger du får, at du ikke får problemer.

Det er vigtigt, at du ved, at du ikke er den eneste, der får opkaldene. Dette nummer alene er blevet rapporteret over 500 gange, hvor det er blevet søgt på mere end 2500 gange. Det er altså over 2500 mennesker, der har haft problemer med det her nummer alene. Det er derfor et meget udbredt fænomen.

Hvorfor ringer de?

Det er egentlig meget simpelt at svare på, hvorfor de vælger at ringe rundt. De har kun en enkelt ting for øje – nemlig penge. De vil på en eller anden måde prøve at snyde dig og tage dine penge.

Det er meget forskelligt fra opkald til opkald, hvordan de helt præcist stjæler pengene, men de har alle sammen det samme formål. Det er blandt andet også derfor tit, at der er helt stille, når der ringes. På den måde prøver de at få dig til at ringe tilbage til dem, hvilket vil hjælpe dem med at stjæle.

Hvordan tjekker man, hvem der ringer?

Der er flere forskellige steder hvorpå, at du har mulighed for at tjekke, hvem der ringer til dig. Du kan tjekke sider såsom Krak.dk, 180.dk eller degulesider.dk.

Du kan finde en masse nyttig info på de nævnte sider. Her kan du blandt se navn på personen, der ringer til dig. Det er dog ikke altid, at nummeret er registreret med et navn og person. Du vil her kunne se andre folks oplevelser med det gældende nummer. Du kan derved se, hvordan folk beskriver nummeret som et fupnummer.

Det er ofte også muligt at se, hvordan de prøver at snyde dig. Det er dog vigtigt, at du blot lægger på med det samme, hvis du føler den mindste mistanke. Du kan altid gå ind og tjekke nummeret og ringe tilbage, hvis det viser sig, at der ikke er grund til at være bange for det.

Hvad kan man gøre for at undgå at blive snydt?

Du kan tage en række forskellige forholdsregler, hvis du gerne vil undgå at blive snydt. Generelt set er det en god ide, at du slet ikke tager opkald fra folk, som du ikke kender. Du kan altid tjekke nummeret inden du vælger at ringe tilbage.

Derudover så er det blot vigtigt, at du aldrig nogensinde giver hverken dit CPR-nummer eller bankoplysninger til nogen, der har ringet til dig. Du må aldrig videregive personlige oplysninger til nogen, som du ikke kender. På den måde sikrer du dig selv på den bedst mulige måde ikke at blive snydt af diverse svindlere i telefonen og generelt set på nettet.