guidebasen.dk

Bag 77411133 står der en fisker

Uønskede opkald kommer i alle mulige kategorier. Nogen siger at de vil undersøge et eller andet, andre vil gerne sælge noget. Nogen er fiskere. Fiskerne er de rigtigt ubehagelige. I sidste ende vil de gerne have dig til, helt frivilligt, at opgive personlige oplysninger. I værste fald handler det om den direkte adgang til din bank. 77411133 er en fisker. Hvad der helt præcis fiskes efter er lidt uklart. Men at det er fup og fidus er helt sikkert.

Rapporter 77411133 hvis du får et opkald

Telefonnumre som 77411133 bør alle være opmærksomme på. Der findes gode tjenester på nettet, som gør en dyd ud af at opsamle oplysninger, om alle farlige og irriterende telefonnumre. Du kan selv gå ind på deres side, helt gratis, og tjekke et hvilket som helst nummer. Du kan også vælge selv at skrive en notits om dine erfaringer med et bestemt telefonnummer. På den måde hjælper du andre, med at få ubehagelige oplevelser. Husk på at ikke alle er lige gode til at gennemskue fup og fidus. Sårbare mennesker, bliver langt oftere snydt, end alle andre.

Pas på dine oplysninger

Selvfølgeligt kan enhver finde frem til dit telefonnummer, hvis de virkeligt vil. Med mindre du har et beskyttet nummer. Men derfor skal du alligevel tænke dig om, når du giver dit telefonnummer videre. Det kan nemt komme til at se ud som om du faktisk selv har bedt om at blive ringet op.

Vær opmærksom, når du deltager i konkurrencer

Mange konkurrencer på nettet, beder dig om en hel masse oplysninger, for at du kan få lov at deltage. Allerede der, kan du godt begynde at lytte til den lille alarmklokke. Helt logisk, er der jo ikke nogen grund til at udbyderen af konkurrencen, ved en hel masse om dig. Faktisk burde dit navn jo være rigeligt til at deltage.

Når du har givet alle mulige oplysninger, kommer der ofte et punkt der faktisk handler om reklame. Der står noget om at få gode tilbud fra udbyders partnere. I virkeligheden er det der sker, at dit telefonnummer giver videre. Du har nu selv, uden at vide det, givet tilladelse til at blive riget op i tide og utide. Det kan være 77411133 eller alle mulige andre, absolut uønskede telefonnumre.

Bloker 77411133 og alle andre uønskede numre

Det eneste forsvar du har er at blokere de uønskede numre. Det forhindre det samme nummer i at ringe igen. Det forhindre ikke alle andre numre. Desværre er der tit en hel serie af numre involveret i en fiske operation. Det eneste våben du har, er at blokere alle de uønskede opkald du får.

Det hjælper sjældent at skifte telefonnummer

Alle får uønskede opkald, uanset om de er aktive på nettet, deltager i konkurrencer, eller ej. Derfor er der ikke rigtig nogen ide i at skifte telefonnummer. De uønskede opkald vil højst sandsynligt bare fortsætte på dit nye nummer. Det eneste du kan gøre er at blokere og at rapportere de uønskede numre.